Om oss
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,stockholm-core-2.4,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,select-theme-ver-9.10,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-21929
Title Image

Om oss

Reklambyrå & Annonsbyrå under ett tak!
Tidningar

Irmér Media kan tidningar. Vi arbetar med tidningsformgivning i nära samarbete med våra uppdragsgivare och vi tar även hand om annonsförsäljning, tryck och distribution – allt under ett och samma tak!

Mässa

Vi har stor erfarenhet av mässor och hjälper till med allt från planering och monterförsäljning till marknadsföring till profileringsprodukter.

Grafisk profil

Att klä på ett företag en identitet, att skapa en grafisk profil och på så sätt forma ett varumärke – det är ett ärofyllt och krävande uppdrag. På Irmér Media är vi stolta över den typen av förtroende och lotsar mer än gärna våra kunder genom hela, eller delar av, processen.

Bild

Uppdaterade produktbilder till webb eller katalog, attraktiva miljöfotografier till årsredovisningen eller mässan? Hos oss hittar du fotografer samt filmproducenter.

Webbdesign

Vi erbjuder våra kunder både produktion och underhåll av hemsidor. Det hjälper dig att effektivisera och hålla ert företags hemsida uppdaterad och levande. Vårt fokus ligger på att skapa en attraktiv design som bidrar till att informationen på er hemsida blir tydlig.

Inköpsguider

Irmér Media är initiativtagare till Kyrkans InköpsGuide® och Räddningstjänstens InköpsGuide™. Via dessa fullmatade trycksaker hjälper vi inköpare och leverantörer att mötas. En uppskattad handbok för två branscher som var för sig omsätter miljardbelopp årligen.

1549

PRODUCERADE TRYCKSAKER

15439

SÅLDA ANNONSER

549

NÖJDA KUNDER

AAA

CERTIFIERAT

Lite om oss

Irmér Media är kommunikationsbyrån som optimerar dina relationer!
Vi kan kommunikation!
Låt våra projektledare, designers och copywriters skräddarsy dina marknadsföringsinsatser. Vi på Irmér Media vet hur viktigt det är att prata om rätt saker ­med rätt målgrupp.
Vi kan försäljning!
Vi tar hand om er annonsförsäljning, oavsett branschtillhörighet! Irmér Media har mer än 25 års erfarenhet av annonsförsäljning. Vårt kontaktnät är väl upparbetat och vi har en trimmad organisation, något som ger såväl ökade intäkter för våra uppdragsgivare som relevanta kontakter för annonsörerna.

Reklambyrå0

Annonsbyrå0

Arbetsglädje0